úterý 2. dubna 2019


Doubická 50tka
Zdravíme všechny účastníky Doubické 50tky! Jak už napovídá název, nejde tady o pouhý workshop, je to totiž ZÁVOD!!!


Teamový závod, ve kterém každá maličkost může rozhodnout, ať už kreativní tvorba, špatná či správná odpověď na otázku, odmlouvání kantorovi, vypitý jeden drink navíc nebo i to, zda máte o ponožku na noze víc než váš soupeř.

Tudíž vám doporučuji, dejte do tohoto závodu vše, co ve vás je. Využijte svoji fantazii k vytříbenému humoru, poťte krev, zapojte mozkové závity a když bude nejhůř, hoďte do hry i vlastní trenky, popřípadě trenky někoho z teamu, pokud vlastní už nemáte.

Dost tedy keců okolo a k věci. Sestavte si týmy cca 4-5 osob nejlépe s lidmi, se kterými jedete do Doubice (pokud vezmete po cestě stopaře, abyste doplnili team, proč ne). Se svým teamem budete v Doubické 50tce dělat vše dohromady (jíst, pít, spát), prostě vše, abyste pronikli k teamovému duchu a vyhráli závod, který začíná 3, 2, 1 právě teď, jako jsi to dočetl / dočetla tuto větu.

Po cestě do Doubice je důležité splnit následující úkoly:
1) Jako správný team musíte mít i grandiózní název. Vymyslet jméno vašeho teamu je tedy první úkol.
2) Dále se vyfoťte po cestě s padesátkou.
3) Zdokumentujte nejpodivnější horskou boudu/ chatu, kterou po cestě potkáte.
4) Vytvořte seznam pěti nepostradatelných věcí, které potřebujete k zimnímu závodu Doubická 50tka. Těchto 5 nejnutnějších věcí vezměte s sebou do Doubice. Při prezentaci pak názorně předvedete manuál, jak těchto 5 věcí správně používat, abyste závod vyhráli.
5) Dovezte sníh
6) Dovezte netypický horský drink, který v zimě zahřeje.
7) Každý z teamu musí část cesty ujet na neobvyklém dopravním prostředku.

Cestou do Doubice dokumentujte plnění úkolů a ostatní dění, jelikož nikdy nevíte, co neočekávaného se může stát a získáte díky tomu vzácné body navíc.

V průběhu workshopu budou prezentovány vaše záznamy z cesty a splnění daných úkolů. Další body pak můžete získat během večerů, jelikož závod bude pokračovat až do pozdních časných nedělních ranních hodin. Bude se hrát o skvělé ceny, takže přejeme hodně štěstí.

Hodnocení budou provádět nejvyšší z prostředně nejnižších, královská lůza a excelence, nejgrandióznější z podivuhodných magnificentních, HODNOTÍCÍ 1, HODNOTÍCÍ 2, HODNOTÍCÍ 3.

Těšíme se na vaši účast, HODNOTÍCÍ 1, HODNOTÍCÍ 2, HODNOTÍCÍ 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat