čtvrtek 9. dubna 2015

!!! TOP GEAR CHALLENGE !!!

Už se to stalo tradicí, takže i letos si užijete nepřeberné množství zábavy po cestě do Doubice. Utvoříte teamy ( 4 - 5 členné), podle toho jak se budete dopravovat, nejčastěji se jedná o posádky aut, případně utvoříte teamy ve vlaku. V těchto skupinách budete po cestě plnit různé úkoly, které se v Doubici budou hodnotit na závěrečné prezentaci v sobotu večer. Motivace by měla být velká, ve hře je velká hlavní cena. Také si teamy pojmenujte, za kreativní jména budou udělovány body.

Úkoly:

1) FOTKA SE ŠTĚTKOU - kreativnější fotky budou ohodnoceny lépe.
2) FOTKA S VESNIČANEM - najděte "krásnou" typicky vesnickou osobu a udělejte skupinovou fotku.
3) SELFIE NA VYHLÍDCE - nejoriginálnější a nejneobvyklejší výhledy budou velice dobře hodnoceny.
4) SMĚNÁRNA - každý team bude vyjíždět s pravítkem (každý snad má), po cestě máte za úkol pravítko vyměnit za hodnotnější věc atd... atd.... mělo by dojít k několika výměnám, až nakonec přivezete několikanásobně hodnotnější věc, než je pravítko. (nutná fotodokumentace výměn)
5) S SEBOU PŘIVÉST - každý team si přiveze 2 litry mírně alkoholického nápoje (pivo, frisco, cider atd...), dále každý team přiveze neobvyklý kus masa - neomezené možnosti, v sobotu bude pak opékání a degustace.

+ BONUS : extra body budou uděleny za zdokumentování (video, foto), jak se celý team zapojí do krátké, ale typicky vesnické činnosti.

..........každý si pravidla může vyložit po svém, jste KREATIVNÍ !!!

Ohledně !!! DOBROVOLNÉ !!! zábavy a programu v Doubici : výhodou budou sportovní boty a vhodné oblečení do lesa. Program bude upřesněn na místě.


Organizační výbor

RL, MB, TK, MM

Žádné komentáře:

Okomentovat